Informatie

Goodwill Accountancy is opgericht door Miriam van ’t Hooft. Na ruim 20 jaar bij accountantskantoren gewerkt te hebben is het tijd om mijn tijd weer volledig aan de klanten te gaan besteden. Oprechte betrokkenheid bij en open communicatie met de ondernemingen waar ik voor werk zijn mijn motto.

Als MKB Accountant en belastingadviseur kan ik je op vele aspecten bijstaan, of je nou net gestart bent als ZZP-er of al een volwassen bedrijf leidt. Uiteraard met een goed netwerk van specialisten om me heen, zodat al je vragen opgelost kunnen worden.  Ik geloof in dienstverlening op maat. Wat jij niet kunt of wilt doen op financieel, administratief of fiscaal gebied kan ik voor een aantrekkelijk tarief van je overnemen. Ook als je geen bedrijf hebt maar hulp nodig hebt bij je belastingaangifte of wilt weten hoe je financiële toekomst eruit ziet kun je bij mij terecht.

Goodwill betekent letterlijk welwillendheid. In de financiële wereld staat de term voor meerwaarde. Naar mijn idee is dit precies wat een accountant moet betekenen voor zijn klanten.

Goodwill Accountancy: de adviseur waar je wat aan overhoudt!